Tahsildaroğlu markasının lezzet yolculuğu yaklaşık 50 yıl önce aile büyüklerinin gıda toptancılığı yapmasıyla başlamıştır. Türkiye’nin çeşitli yörelerinden peynir ticareti ile uğraşan aile büyükleri, istediği lezzet ve kalitede peynir bulmakta zorlanınca radikal bir karar alarak, 1978 yılında sezonluk mandıra işletmeciliğine başlamış, 1996 yılında ise Çanakkale’nin Ezine Bayramiç ilçesinde kendi üretim tesislerini kurmuştur. Bu tarihten itibaren aileden miras tariflerle peynir üretimine başlamışlardır.

Her geçen gün artan üretim kapasitesiyle Tahsildaroğlu, sadece Güney Marmara, Ezine, Bayramiç ve Kaz Dağları’nın eteklerinde otlayan inek, koyun ve keçilerin sütlerini toplayıp yalnızca doğal maya ve tuz kullanarak elde ettiği peynirleri en az 9-12 ay bekleterek olgunlaştırmaktadır. Firmamız, nesillerin sağlıklı gelişebilmesi için geleneksel üretim yapma ilkesini titizlikle her koşulda korumaktadır. Tahsildaroğlu, sütten başlayarak peynire uzanan lezzet yolculuğunu aynı zamanda bir kalite, hijyen ve sağlık yolculuğu olarak da özenle sürdürmektedir.

Günlük 6 ton süt ile başlayan üretim kapasitesi bugün yaklaşık 400 ton süt işleme kapasitesine ulaşmıştır. Özellikle Tahsildaroğlu Ezine peynirleri coğrafi işaretlemeye (belirgin bir niteliği, ünü itibariyle kökeninin bulunduğu bir bölge, alan veya ülke ile özdeşleşmiş bir ürünü gösteren ad veya işarettir) uygun olarak üretilmektedir. Tahsildaroğlu beyaz peynirden kaşar peynire, yöresel peynirlerden tereyağına kadar geniş ürün yelpazesiyle tüm Türkiye’ye ve yurtdışına gerçek peynirin lezzetini ulaştırmaya, geleneksel peynir tadını yaşatmaya devam etmektedir.

bursa diş beyazlatma deep brain stimulation istanbul eryaman diş ankara invisalign ümitköy diş ankara oto döşeme ankara dershane
Size nasıl yardımcı olabiliriz?