1923’ten bugüne dededen toruna intikal ederek gelen pastırma ve sucuk üretimine Şahin – Melek Et ve Et Mamülleri Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi olarak Kayseri’nin Karpuzatan mevkiinde devam etmekte olan ŞAHİN SUCUKLARI, 4.500 m² açık ve 15.000 m² kapalı alan üzerine kurulmuş olup günlük 50 ton üretim kapasitesine sahiptir. 150 personeli ve 100’e yakın ürün çeşidi ile Kayseri’nin ülke çapında et sektörüne verdiği hizmeti en üst seviyeye ulaştırmayı ve tüketicinin damak zevkine en iyi şekilde hitap etmeyi amaç edinmiştir.

ŞAHİN SUCUKLARI‘nın kalite güvencesi İSO ve HACCP standartlarıdır. Hizmet verdiği müşterilerinin memnuniyetini esas alan kalite anlayışıyla; onların istek ve ihtiyaçlarını zamanında karşılamak, yasal mevzuat şartlarına uygun üretim yaparak tüketici sağlığını korumak, sürekli iyileştirme ilkesi ile maksimum kalitede üretim yapmak temel ilkelerimizdir. Tüm birimler çalışmalarında çevreye duyarlı ve doğal dengeye saygılıdır.

www.sahinsucuklari.com.tr

bursa diş beyazlatma deep brain stimulation istanbul eryaman diş ankara invisalign ümitköy diş ankara oto döşeme ankara dershane
Size nasıl yardımcı olabiliriz?